Translate:
Duitstalig  English  Frensh  Japanese
QRcanvas kwasten

Galerij


wachtruimte


Hier ziet u een aantal voorbeelden van ontwerpen en toepassingen. Een Qr-code als schilderij in uw wachtkamer of in de gang van uw bedrijf. Zoals u ziet is een QRcanvas niet alleen functioneel maar ook erg decoratief. Een canvas met QR-code in de kleur van uw huisstijl is de perfecte decoratie om uw bezoekers mee te vermaken.

Elk ontwerp is uniek

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit een formaat en toepassing, gaan we in overleg met u aan de slag met het ontwerp. Nadat u de gewenste website heeft doorgegeven wordt de url van de website omgezet naar een werkende QR-code. Deze code vormt de basis van het ontwerp. Nadat het ontwerp klaar is krijgt u per e-mail een voorbeeld toegestuurd dat bij akkoord zal worden afgedrukt of geschilderd op een canvas doek.


mondriaan QR code Boogie Woogie

Effectieve promotie

De mensen die de code scannen bezoeken niet alleen direct uw site maar nemen dit adres ook automatisch op in de favorietenlijst van de QR-code app. Voor u wellicht een unieke gelegenheid om deze bezoekers op te vangen. Een groot voordeel is ook dat u nu weet waar de bezoeker zich op dat moment bevindt. U kunt uw boodschap hierop aanpassen en de bezoeker attenderen op de omgeving, producten, aanbiedingen of andere mogelijkheden.
Dots QR-code

De beste plek

Een QRcanvas kan worden ophangen in de wachtruimte van een praktijk of de receptie van een bedrijf. In ruimtes of op locaties waar regelmatig mensen komen presenteert een QRcanvas zich het best. Het is ook een originele en effectieve manier van reclame maken. Vooral effectief in de zakelijke omgeving, openbare ruimtes of horecagelegenheden. Mensen zullen nieuwsgierig zijn naar de achterliggende website en het schilderij scannen om te ontdekken waar ze uitkomen.


neon QR-code canvas
Rabobank QR-code canvas

Cutting edge QR-code canvas    Kindergarten QR-code canvas

Math QR-code canvas

T-mobile QR-code canvas

Wordcloud edge QR-code canvas    Brains QR-code canvas

kroeg QR-code canvas

Bovenstaande afbeeldingen zijn bewerkte voorbeelden.